Brief van Joris aan zijn trainer
brief_joris

Brief van Joris aan zijn trainer

joris_trainer

Beste maat, ik dacht dat ik al wijs was maar jíj hebt mij wereldwijs gemaakt.

Ik kan nu met rust leren en nadenken zonder onzeker te worden. Je hebt veel geduld met mij gehad, bent nooit boos geworden. Hierdoor is mijn vertrouwen in samen leven en werken met mensen enorm gegroeid. Door jouw engelengeduld heb ik zelf ook meer geduld gekregen, laat ik me niet zo snel meer opfokken en ben ik minder snel gefrustreerd.

trainer_joris

Waar ik eerst nog keihard ging blaffen, leerde jij mij om na te denken en juist een stapje terug te nemen en te relaxen tijdens de doggychill. Dat heeft ook wat van jou gevergd.

Dankjewel man. Ik neem onze lessen samen voor altijd mee!

Dikke lebber en een poot van Joris.

Wil jij meer asielhonden als Joris helpen aan een nieuwe kans? Word donateur!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans