Baasje gezocht

CHOLLO

Chollo is een Argentijnse dog van 4 jaar oud (01-02-2016).  Hij is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar te weinig tijd had voor Chollo.

Chollo is een gespierde knul en met zijn 53 kg schoon aan de haak, is het zeker geen klein hondje. Hij heeft niet de volledig witte kleur van een Argentijnse dog, omdat één van zijn voorouders geen volledige Argentijn was.

Chollo is vriendelijk naar mensen en vindt iedereen leuk. Mensen worden al snel springend begroet en Chollo kan hierbij een beetje lomp zijn. Deze jongen heeft namelijk niet altijd door hoe groot en sterk hij is! Om deze reden wordt hij alleen bij oudere kinderen vanaf 16 jaar geplaatst.

Chollo loopt over het algemeen goed mee aan de lijn, al kan hij wel trekken als hij bijvoorbeeld even aan dat ene bloempje wilt ruiken. Op zulke momenten is hij dan ook erg sterk. Hoewel Chollo over het algemeen goed reageert op andere honden, zoeken we voor hem een plek zonder andere huisdieren.

Chollo is een energieke hond, maar als hij zijn energie kwijt is kan hij rustig gaan liggen. Het is belangrijk dat hij genoeg uitdaging krijgt. Zo houdt hij erg van wandelen, maar ook kauwen op een snack of met zijn neus voertjes zoeken, vindt hij erg leuk. Chollo vindt het ook prima om oefeningen uit te voeren, maar hij wil daar dan wel graag voor worden “betaald”. Een beloning voor het werk wat hij doet, is dan ook echt een must! Als meneer er trouwens écht geen zin in heeft, kan hij heel goed doen alsof hij je niet hoort. We zoeken voor Chollo dan ook een baas die wat doorzettingsvermogen heeft en niet opgeeft als hij een keer niet luistert. 

Chollo kan na gewenning alleen thuis blijven.

Voor deze flinke knul zoeken wij een huis met ruime tuin of een terrein dat hij mag bewaken. Chollo is wel een hond die graag aandacht heeft, dus een leven alleen buiten is niet aan hem besteed. We zoeken voor hem een plek waar hij een onderdeel mag zijn binnen het gezin. Daarnaast is het belangrijk dat zijn toekomstige baas ervaring heeft met het ras en hem genoeg uitdaging geeft.

Bent u degene die de juiste woonsituatie en ervaring heeft om Chollo zijn gouden mand te geven ? Dan horen wij graag van u! Wij willen u vragen om bij interesse via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

CHOLLO IS VANAF 10 AUGUSTUS PLAATSBAAR VANUIT DIERENASIEL BREDA

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans