Een nieuwe samenwerking met Dierenasiel Crailo
Dutch Cell Dogs, fotocollage, honden

Een nieuwe samenwerking met Dierenasiel Crailo

Deze week zijn voor zes honden en gedetineerden in FVK Basalt een nieuw trainingsblok begonnen. Hiervoor hebben we zes toppers geselecteerd uit Dierenasiel Crailo in Hilversum. Dit is de eerste keer dat we samenwerken met het asiel. Wij zijn super blij dat we de honden: Zoë, Judo, Fido, Hugo, Kaatje en Sisko in ons trainingsprogramma mogen opnemen. Deze toppers gaan hard aan de slag om de ideale huishond te worden.


Zoë
Zoë is onze grote vriendelijke reus van het stel. De eerste training vond ze heel spannend en eng. Maar toen ze eenmaal doorhad dat ze worstje kreeg voor alle goede dingen, ging ze als een speer werken.

Judo
Judo is de drukke, enthousiaste, ADHD’er van de groep. Judo heeft al enkele kennis van de basisoefeningen en stond dan ook te popelen om te laten zien wat hij allemaal al kon.

Fido
Fido is de vrolijke tandeloze hond van het stel. Doordat hij al zoveel heeft meegemaakt heeft hij een aantal operaties moeten ondergaan. Hij is daar nog van aan het herstellen maar is wel al vrolijk aan de trainingen begonnen.

Hugo
Hugo is de opa van het stel. Hugo is bijna 11 jaar en heeft enkele medische mankementen. Van hem hoefde het allemaal niet meer doordat hij in het asiel zat. Maar vandaag tijdens de training bloeide hij helemaal op en ging hij ervoor alsof zijn leven ervan af hing.


Kaatje en Sisko
Kaatje en Sisko zitten bij elkaar in het hok als 2 vrolijke maatjes van elkaar. Tijdens de eerste training vonden ze het wel allebei heel spannend en wisten ze niet echt wat ze moesten doen, waardoor ze een beetje afwachtend waren.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans