Doe mee! / word betrokken

Kom erachter hoe je ons vandaag kunt helpen.

Fundraising

Fundraising is een goede manier om betrokken te raken met Dutch Cell Dogs en kan heel leuk zijn. Er zijn verschillende manieren om te helpen…

Giften

We zijn afhankelijk van de vrijgevigheid van individuelen zodat we een verschil kunnen maken voor mens en dier. Als je ons kunt helpen dan horen we graag van jouw

Corporate Partnerships

Van grote partners tot eenmanszaken; hier vind je verschillende mogelijkheden om met je bedrijf betrokken te raken bij het werk van Dutch Cell Dogs. We hopen je snel te mogen begroeten.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn een essentieel onderdeel van het Dutch Cell Dogs team en zij helpen ons op evenementen.

Periodiek schenken

Een periodieke schenking is een geweldige steun om mens en dier te helpen.

Split a gift

Geef jij een feestje? Heb je iets te vieren? Split dan je gift met Stichting Dutch Cell Dogs!

Word donateur

Vanaf 3 euro per maand bent u al donateur van Stichting Dutch Cell Dogs. Help ons om ons werk voort te zetten en uit te breiden!

Nalaten

De maatschappij een stukje veiliger maken dankzij jouw nalatenschappen.

Webshop

We hebben prachtige producten. Elke aankoop die je maakt, groot of klein, helpt Dutch Cell Dogs doorgaan met het trainen van asielhonden en gedetineerden. Briljant!

Fundraising

Fundraising is een goede manier om betrokken te raken met Dutch Cell Dogs en kan heel leuk zijn. Er zijn verschillende manieren om te helpen… Dus doe mee en deel het geluk!

Ideeën voor fundraising
Er zijn 101 ideeën om geld in te zamelen! Scheer je hoofd kaal, verzamel plastic flessen voor het statiegeld, zamel mobieltjes in, bak een taart of doe mee met een marathon en laat je sponsoren. Wij zijn benieuwd ! Ga jij geld inzamelen? Laat het ons weten! Mail ons!
Fundraising handleiding
Steeds meer mensen willen ons actief steunen om geld op te halen voor de Stichting Dutch Cell Dogs . Wij begrijpen dat je graag wilt helpen maar dat je niet altijd weet wat je kunt doen daarom hebben we een handleiding opgesteld.
Social Sharing
Laat weten dat je om Dutch Cell Dogs geeft. Hoe meer jullie de honden delen op sociale media, hoe groter de kans is dat deze honden snel een nieuwe thuis vinden. Voor ons is dit geen directe fundraising maar wel heel belangrijk omdat steeds meer mensen via sociale media in contact komen met Dutch Cell Dogs.
Je eigen event
Als je denkt aan het organiseren van je eigen event zoals een gesponseerde wandeling, een diner, kook estafettes, zangwedstrijd, samen sporten voor het goede doel of iets heel anders. Laat het ons weten! Wij hebben supermooi promotiemateriaal.
Daag jezelf uit
Waarom ga je niet iets doen waarvan je altijd al hebt gedroomd en tegelijkertijd een goed doel ondersteunt? Haal geld op voor een parachute sprong of laat je sponsoren voor elke ronde die je gaat lopen. Fiets van hier naar Loerdes. Volg je droom, daag jezelf uit en help Dutch Cell Dogs.

Partners

Onze partners zorgen er onder andere voor dat wij goede training kunnen geven. 

Dir

Vrijwilligers

Zonder de inzet van vrijwilligers kan Stichting Dutch Cell Dogs niet bestaan. Wil je ons helpen? Er zijn verschillende mogelijkheden. Help ons mee op een evenement of werf donateurs in je omgeving. Zet je in voor Dutch Cell Dogs!

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden op evenementen? We gaan graag met je in gesprek. Vul hiernaast het aanmeldformulier in.

SPLIT A GIFT

Split-A-Gift is een online platform waarop (een deel van) een cadeau op een veilige en transparante manier gedoneerd kan worden aan een goed doel naar keuze. Via de website kan eenvoudig een account aangemaakt worden waarmee genodigden en/of gasten gevraagd worden te helpen delen. De gebruiker kiest het goede doel en welk percentage van het cadeau geschonken zal worden en deelt deze gegevens online met zijn gasten. De gasten kunnen dan via iDEAL of creditcard een bedrag voor een donatie en/of cadeau overmaken. Split-A-Gift zorgt voor de rest: zij maken het geld over naar het goede doel en naar de gebruiker.

Word donateur

Wij worden heel blij van donateurs. Dankzij deze steun kan Stichting Dutch Cell Dogs voort blijven bestaan en uitbreiden. Je kunt al vanaf 3 EUR per maand doneren.

Nalaten

Dutch Cell Dogs is het eerste project in Nederland waarin mens en dier elkaar helpen om een plek in de samenleving te hervinden. Gedetineerden (en tbs-ers) trainen in dit project eveneens vastzittende asielhonden en voeden hen op tot sociale gezinshonden. Stichting Dutch Cell Dogs wil de maatschappij veiliger maken en iets terug geven aan de maatschappij. Wij waarderen dat je interesse hebt in een nalatenschap aan Stichting Dutch Cell Dogs. Als je ons als goed doel in uw testament opneemt, dan biedt dat ons de zekerheid dat we ons werk voort kunnen zetten en uit kunnen bouwen.
De impact van uw nalatenschap aan Stichting Dutch Cell Dogs zal groot zijn: een veilige maatschappij.

Periodiek schenken

Een periodieke schenking/gift is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die schriftelijk is vastgelegd in een notariële of onderhandse schenkingsovereenkomst. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal vijf jaar. Je moet tenminste 1 x per jaar een vast bedrag uitkeren. Je mag zelf bepalen of je dat jaarbedrag opsplitst in meerdere bedragen, en bijvoorbeeld elke maand een deel van het jaarlijkse bedrag aan een ANBI betaalt, of dat u het jaarlijkse bedrag in één keer betaalt.

Wat zijn de voordelen voor jou?
Het grote voordeel voor jou is dat je gift volledig aftrekbaar is van jouw belastbaar inkomen en dus een deel van uw gift terug ontvangt van de Belastingdienst. Giften die niet schriftelijk zijn vastgelegd als periodieke schenking/gift, zijn niet of slechts voor een klein deel aftrekbaar.
Door de schenking schriftelijk vast te leggen, kun je dus:

  1. meer geld overhouden aan uw jaarlijkse schenkingen;
  2. meer schenken zonder dat het u meer kost.

Het belastingvoordeel is afhankelijk van jouw inkomen, het inkomen van jouw fiscale partner en de leeftijd van jullie beiden. Dit voordeel kan wel oplopen tot 52%.