Dutch Cell Dogs wint Dutch Pet Award 2018 – Not for Profit
Dutch Cell Dogs, pet award, winnaar

Dutch Cell Dogs wint Dutch Pet Award 2018 – Not for Profit

Op maandag 12 november werden in Studio Aalsmeer de Dutch Pet Awards 2018 uitgereikt. Awards, voor personen en bedrijven, die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. Wij waren deze avond één van de gelukkigen en mochten tijdens de Awardshow de Not for Profit Award in ontvangst nemen.

Een maand eerder werd bekendgemaakt dat we genomineerd waren voor de award in deze categorie, samen met Stichting Dierenlot en Hulphond Nederland. De jury was onder de indruk van ons werk en benoemde in het juryrapport meerdere punten waarop wij uitblonken. Zo waren zij enthousiast over de zorgvuldige wijze waarop een match wordt gemaakt tussen hond en gedetineerde. Ook waren zij positief over het feit dat er niet alleen voor de hond, maar ook voor de gedetineerde leerdoelen opgesteld worden. Op deze manier krijgen beide partijen een beter toekomstperspectief, als zij naar respectievelijke een nieuw gezin gaan, dan wel terugkeren in de maatschappij.

Overige awardwinnaars

De Not for Profit Award was niet de enige award die deze avond werd uitgereikt. Er gingen ook in vijf andere categorieën partijen met awards naar huis. Zo was de Keten Award was voor winkelketen Welkoop, de DSZ award ging naar Dierspecialist Manon Beijer, de DAP Award ging naar Dierenkliniek ’t Spoor, de Product Award ging naar Hands on Gloves en de Talent Award was voor studenten Julian Loomans en Kevin Varekamp. Deze partijen willen wij van harte feliciteren!

De nominatiecommissie en jury 2018

De nominatiecommissie van deze editie bestond uit: Drs. Erik Gostelie (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren), Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Drs. Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Drs. Arjo Westerhuis (EduPet), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Maarten de Heijer FFP (ABN-Amro), Peter Haspels (Ondernemer), Ingeborg de Wolf (Wageningen University & Research) en Ir. Manon de Kort (HAS Hogeschool).

Ik geloof in nieuwe kansen voor mens en dier,
dus wil me inzetten voor Dutch Cell Dogs.

.

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans