Help de enthousiaste Judo na 7 jaar het asiel uit!
Dutch Cell Dogs, hond, mand

Help de enthousiaste Judo na 7 jaar het asiel uit!

Hoi ik ben Judo. Ik ben nu 10 jaar, en van die 10 jaar zit ik al 7 jaar in het asiel in Crailo. Ik word hier de clown van het asiel genoemd, omdat ik altijd zo vrolijk ben naar de medewerkers. Door het programma van Dutch Cell Dogs mag ik eindelijk 2x per week even weg van het asiel, wat ik heerlijk vind. Zodra ze mij op komen halen voor een training, ren ik ook zo hard mogelijk de bus is. Met de trainsters erachteraan gerend.
De eerste trainingen vond ik het nogal moeilijk om mijn concentratie erbij te houden. Maar nu na 8 trainingen ben ik één van de beste uit de groep zeggen de instructeurs. Een echte harde werker noemen zij mij. Ik vind het heerlijk om door mijn trainer geknuffeld en geborsteld te worden, ik ben dan ook echt heel dol op mijn trainer. Als de instructeurs van Dutch Cell Dogs mij na de training terugbrengen naar het asiel, plof ik in mijn mand en kom ik er de rest van de dag niet meer uit.
Ik zoek een baasje die sterk in zijn schoenen staat, omdat ik soms best wel sterk kan zijn. Iemand die met mij aan de slag wil gaan om van mij de perfecte huishond te maken. Ik ben nu namelijk na 7 jaar wel klaar met het asiel, ook al zijn ze daar heel lief voor mij. Toch zou ik liever bij iemand thuis willen zitten. Denk jij dat je de perfecte baas voor mij kan zijn, dan zou ik het super leuk vinden om kennis met jou te maken! Heb jij interesse of een vraag stel deze dan gerust!

[contact-form-7 id=”3284″ title=”Informatie aanvraag hond”]

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans