Baasje gezocht

Asielhond Bella
BELLA

Bella is een Anatolische Herder van 2 jaar. Ze is een relaxte en vriendelijke hond. Bella is een hond die veel ruimte nodig heeft, ze is graag buiten maar is ook graag onder de mensen. Een thuis waar ze zowel binnen als buiten mag leven zou ideaal zijn. Bij haar oude eigenaar had ze een hok waar ze sliep. Ze heeft nooit in huis gewoond wat voor haar dus vreemd is. We denken wel dat ze hier aan zou kunnen wennen. Mits ze voldoende ruimte heeft en wel veel buiten kan zijn, in bijvoorbeeld een grote tuin, erf of terrein om het huis. 

Ze is sociaal naar mensen, maar heeft in het verleden wel uitgevallen naar mensen. Een Anatolische herder is een apart ras. Ze zijn vaak moeilijk te lezen en hebben een sterke eigen wil. Iemand met ervaring en kennis van het ras is echt een must voor Bella. We plaatsen haar niet bij kinderen en ook niet bij andere honden. We vertrouwen haar niet bij andere honden en ook niet bij katten. 

Haar ras staat er om bekend echte vrijbuiters te zijn. Ze doet graag haar eigen ding en heeft mensen niet zo hard nodig. Af en toe een knuffel vindt ze zeker fijn, maar vervolgens trekt ze weer haar eigen plan. 

En mocht het op de foto’s niet heel duidelijk te zien zijn, ze is ontzettend groot!!!

We zoeken voor deze pittige iemand met veel ruimte, enige ervaring van het ras en iemand die houdt van een zelfstandige hond. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bella? Neem dan contact op met Louterbloemen waar zij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans