Baasje gezocht

Asielhond Bella
BELLA

Dit lieve meisje heet Bella. Bella is een kruising Stafford van 8 jaar.  Bella is een heerlijk speels meisje met rustige momenten, maar ook zeker met haar drukke momenten. Ze is binnengekomen met haar vriendje Diesel. Diesel heeft een huisje en nu Bella nog.

Bella spat van de energie en houdt van wandelen en spelen. Ze vindt het heerlijk om op het veld te rennen en te spelen, maar geniet ook heerlijk van het zonnetje. Bella is een hond vol liefde. Reageert wisselend op andere honden, dus daarom plaatsen wij Bella het liefst als enige hond in huis.

Bella stapt nooit met een verkeerde been uit bed. In elk persoon ziet ze de positieve kanten en houdt dus vrijwel meteen van jou. Je kunt dan ook niet anders dan van haar houden.
Bella heeft een stembandverlamming, maar is voor nu nog geen probleem. Bella moet hoesten, wanneer ze in de lijn hangt en bij iets te enthousiast spelen. Voor nu kan Bella er dus nog goed mee leven, maar hier moet in de toekomst wel rekening mee gehouden worden.

Voor Bella zoeken we een huis zonder honden en andere huisdieren. Iemand die veel tijd heeft en met haar wil wandelen, spelen en natuurlijk knuffelen. Een huis met tuin zou het fijnste zijn.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bella? Neem dan contact op met Dierentehuis Den Bosch waar zij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans