Op zoek naar een bommetje enthousiaste en vrolijke energie? Bentley is een labradorkruising uit het buitenland van 1,5 jaar oud en zit te springen om geplaatst te worden!

Als jij alles uit de kast kunt en wil halen, doet Bentley graag met je mee en heb je zijn volle aandacht. Dacht je even achterover te kunnen zakken, dan bedenkt Bentley zelf mooie avonturen. Want deze wereld zit vol wonderen en Bentley is makkelijk afgeleid.

In de training zijn we erachter gekomen dat hij super te motiveren en te trainen is met speelgoed als beloning. Dan zie je opeens 100% focus en wil om te werken. Maar maak het niet te lang.. rollen en knuffelen heeft hij ook regelmatig nodig om even van zijn spanning af te komen. Deze jongen is op het moment echt aan het “leren leren”. Leren om zelf na te denken, keuzes te maken en zijn koppie te gebruiken. En dat allemaal met een positieve uitkomst. We vermoeden dat hij dit nooit heeft geleerd waardoor hij is vervallen in ongewenst gedrag. Maar met al zijn enthousiasme en energie kun je zoveel mooie avonturen en trainingen met hem beleven!

Voor het eerst over onbekende oppervlakken, zijn pootjes goed gebruiken en vertrouwen krijgen in zijn lijf: wow, wat kan hij dan snel leren en concentreren! Hou je van agility, breitensport of balans & coördinatie training? Bentley is je maat! Lange wandelingen in de natuur, snuffelen, samen hard werken aan training en vooral ontspannen en knuffelen! Lijkt je dat wat?

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bentley? Neem dan contact op met Dierenasiel Gorinchem! waar hij verblijft.