Hoi ik ben lieve Binkie!

Ik ben een ontzettende leuke hond, maar daar moet wel een passend baasje bij die mij ook die leuke hond laat zijn. Ik ben gevoelig voor prikkels en drukte en heb de neiging om mijzelf dan af te sluiten voor alles en iedereen. Aan de andere kant kan ik dan ook weer impulsief reageren en niet altijd op de correcte manier. Dit kan mijn baas prima begeleiden hoor, maar mijn verleden is gewoon nog in mij blijven hangen. Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië en daar heb ik op zijn zachts gezegd geen fijn leven gehad en dat is nu ook in mijn soms aparte gedrag terug te zien. 

Ik ben echt een knuffel en wil het heel erg graag goed doen, maar soms weet ik het gewoon even niet. Mijn nieuwe baas moet dus wel de nodige ervaring hebben. Ook tijd en geduld zijn met mij een schone zaak. 

Een druk huishouden daar kan ik niet mee omgaan. Andere dieren en soortgenoten liever niet in mijn huis evenals kinderen van alle leeftijden zijn gewoon niet mijn ding.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Binkie? Neem dan contact op met Crailo waar hij verblijft.