Baasje gezocht

BIXBY

Wat een kalf is Bixby een 4 jarige Presa Canario kruising. Verschiet niet, deze heer is wel een kilo of 50…

Bixby is een vriendelijk en sociale hond. Uit enthousiasme kan hij tegen je op springen. Dit doet hij bij zowel bekende als onbekende mensen. We plaatsen Bixby daarom niet bij kinderen. Tijdens het uitlaten loopt hij goed mee aan de lijn, maar als hij ergens graag naartoe wil trekt hij behoorlijk. Naar andere honden is Bixby selectief, we zien dat de spanning hier bij hem oploopt terwijl hij voorheen andere honden aan de lijn kon negeren. Hier zijn we uiteraard op aan het trainen.

Bixby is gecastreerd.

Hij is gewend om in een kennel te leven. Hier gedraagt hij zich rustig, al reageert hij met veel opwinding (piepen, tegen de tralies aanspringen) wanneer er iemand langsloopt. Hij is dus niet gewend om in huis te leven en is hierdoor ook niet zindelijk. Dit gaat in het asiel wel steeds beter. Hij doet zijn behoeftes netjes in de buitenkennel. Verder moet hij gewoon nog veel leren. Bixby is super goed te motiveren met snoepjes tijdens het trainen (als hij ze ziet).

Al met al is Bixby een enthousiaste ietwat lompe knuffelkont en is hij op zoek naar een lekker buitenverblijf waar hij lekker zijn eigen ding kan doen. Bixby heeft liefde genoeg om te geven! Bixby is plaatsbaar vanuit dierenasiel Tilburg.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bixby? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Tilburg waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans