Boef beschikt op dit moment nog niet over een foto maar, je kunt hem wel in het echt komen bekijken.

Boef is een jonge onzekere jongen van een jaar oud. Hij komt uit het buitenland en is nog echt wereldvreemd. Met een beetje vertrouwen gaat hij al gauw om en komt hij kwispelend naar je toe. Geef je hem veel steun en liefde, dan komt het helemaal goed met Boef. Hij is sociaal en gek op andere honden. Hij wil heel graag contact en leert nog dat je ook met mensen veel pret kan hebben.

Ik kom uit een andere opvang. Daarvoor zou ik verhandeld zijn op een markt. Al met al, is het dus al snel in mijn leven niet helemaal goed gegaan.

Ik zoek een baasje wat mij met wat geduld de wereld laat ontdekken en samen met mij op cursus gaat om vanalles te leren. Mijn nieuwe baasje moet weten dat ik geen goede start heb gehad en dus mijn socialisatie gemist heb. Dit zal tijd kosten en mogelijk zal ik nooit helemaal van mijn angst afkomen. Uiteraard zal ik mijn uiterste best doen!

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Boef? Neem dan contact op met DOA waar hij verblijft.