Baasje gezocht

BONNY & CLYDE

Bonny & Clyde (broer en zus) zijn kruisingen van o.a. Indian Dog/ Wolfdog, geboren in juli 2016.

Oorspronkelijk zijn zij als vondelingen bij ons binnengebracht en na een niet geslaagde adoptie verblijven zij al weer erg lang in Zwols Dierentehuis.
Toegegeven: Bonny en Clyde passen niet in iedere situatie, maar wanneer u vrij woont en de mogelijkheid heeft om uw erf goed af te zetten denkt u dan eens aan deze twee bijzondere honden die ons hart gestolen hebben!

Bonny en Clyde zijn wanneer je ze niet kent erg teruggetrokken, hetgeen helemaal past bij hun afkomst. Maar kennen ze je, dan zijn zij altijd blij om je te zien en denken dat ze makkelijk op schoot passen 😉

Bonny en Clyde zijn echte buitenhonden, zij vinden het buiten heerlijk en hoeven ook niet zonodig naar binnen. Mits er een goed geïsoleerd verblijf voor hen is en zij fijn de ruimte hebben.
Andere honden van hetzelfde formaat zullen geen probleem zijn, maar kleine hondjes vindt Bonny niet leuk.

Katten, konijnen, kippen, eenden, hazen zijn een “no-go” want Bonny en Clyde hebben een sterk ontwikkeld jachtinstinct.

Wij zoeken een nieuwe baas met een ruime, goed afgezette tuin of erf (2m. hoog). Een baas zonder al te kleine kinderen en die buitenaf woont.
Welke lieve baas woont buitenaf en stelt zijn/haar hart open voor twee erg bijzondere honden?

Bonny & Clyde moesten tijdens de training even de kat uit de boom kijken maar zijn wel geëindigd met een super mooi certificaat en al met al toch alle oefeningen hebben geleerd.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Bonny & Clyde? Neem dan contact op met Dierenasiel Zwolle waar zij verblijven.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans