Ik ben een oude Duitse herder van 11 jaar oud, trouw, lief, aanhankelijk, speels en ja ook een beetje harig. Lekker veel vacht om doorheen te kroelen!

Ik ben geen onbekende in het asiel, mijn baasje was de laatste jaren geregeld periodes niet in staat om mij te verzorgen door ziekte en dan ging ik gewoon gezellig bij Crailo logeren totdat mijn baasje weer beter was. Helaas is de laatste keer mijn baasje niet meer beter geworden en ben ik hier nu gewoon wat langer aan het logeren want zo bekijk ik het maar even. Nu nog die leuke baas of bazen die mij een verdere onbezorgde oude dag willen geven. Wel graag met de nodige wandelingen, vrolijke balspelletjes en heerlijke koekjes en knuffels.

Weet je wat ook wel leuk is hier in het asiel, ik mocht nog meedoen met een training van Dutch Celldogs. Kon ik even showen hoe leergierig ik nog op mijn oude dag ben, daarna moet ik wel altijd even bijslapen hoor, maar wat vind ik het nog leuk om samen met mijn baas te werken en leuke dingen te doen. Even om aan te geven dat het leven met een oude rakker zoals ik echt niet saai hoeft te zijn.

Wel zou ik graag een rustig huishouden hebben zonder kinderen of andere dieren. Alle aandacht gaat dan naar mij en mijn verzorgers vinden ook dat ik dat zo verdien.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Boris? Neem dan contact op met  Crailo waar hij verblijft.