Baasje gezocht

asielhond buck
BUCK

Buck is een Rottweiler x  Mechelse herder teef. Niet de 2 makkelijkste rassen in een. Buck is binnen gekomen, omdat de vorige eigenaar afstand van haar heeft gedaan. In haar vorige huis was ze erg onrustig, ze volgde de gezinsleden. Ze ging goed met de kinderen om. Ze zou alleen thuis kunnen zijn, maar ze is wel waaks.

Naar bekende mensen reageert ze vriendelijk, zoekt ze uit zichzelf contact en kun je alles met haar. Buck is naar kinderen toe ook zeer sociaal en vriendelijk. Buiten is ze erg alert en opgewonden. Ze is zeer angstig naar vreemden en laat angstagressie zien. Met andere honden heeft Buck niet zoveel waardoor ze uitvalt wanneer ze een andere hond ziet.

Tijdens het uitlaten kan ze heel erg aan de lijn trekken. Als je haar roept komt ze wel netjes naar je toe. Dit is iets waar we met de training hard aan gaan werken. Lekker mee lopen aan een losse lijn, andere honden negeren en bezig zijn met de trainer in plaats van omgeving geurtjes en prikkels.
Buck is pas 1 les mee geweest dus meer informatie volgt nadat we haar wat beter kennen.

Informatie asiel: Buck is zeer geschikt voor speurwerk, ze gaat dan ook regelmatig naar speurles met een vrijwilliger. Buck heeft dit nodig om haar energie kwijt te kunnen. Ze heeft ondertussen meerdere certificaten (soorteerproef SIFD level 3 en ruimtezoeken level 2) binnen.

Ook maak je haar blij met een balletje of flos en is ze dol op spelen! Ze laat de speeltjes netjes op commando los.

Buck zit in training tot 23 maart. En verblijft in dierenasiel Tilburg.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans