Baasje gezocht

Callum
Callum

Deze lieve, onzekere clown zoekt een maatje voor het leven!

Callum is een buitenlandse kruising van 2 jaar oud en heeft energie voor 10! Hij werd afgestaan omdat zijn vorige eigenaar geen tijd meer had.

Callum mag nog veel leren: hij is gevoelig, soms nog een beetje wereldvreemd: kan snel schrikken of blaffen naar iets wat hij eng vindt, maar hij herstelt hier ook vrij snel van en staat positief in het leven. Heb jij begrip voor Callum zijn onzekerheden? En steun je hem door dik en dun? Dan heb je een gouden hond! Hij is speels, ontzettend aanhankelijk en lief.

In de training zagen we hem als een optimistische kerel die ontzettend graag wil leren en het heel erg graag goed wil doen voor je. Door de positieve training is zijn zelfvertrouwen (en het vertrouwen in zijn trainer en omgeving) snel gegroeid. Waar hij de eerste les snel gestrest was en gauw schrok, staat hij nu ontzettend vrolijk en open samen te werken met zijn trainer. Vraag je iets nieuws? Dan is het eerst even spannend, maar als je Callum steunt en op zijn eigen tempo laat leren en ontdekken pakt hij het gauw op.

Is deze knapperd aan jou besteed? Ga hem dan gauw eens leren kennen in dierenasiel Gorinchem (wel eerst even mailen/bellen voor een afspraak).

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans