Baasje gezocht

Asielhond Choco
CHOCO

Graag stellen wij Choco aan u voor! Choco is een energieke pitbull dame van 3,5 jaar. Voor Choco zoeken we een sportieve ervaren baas die van wandelen en fietsen houdt en het leuk vindt om met Choco aan de slag te gaan. Ze heeft energie voor 10 en vindt het heerlijk om met haar neus aan het werk te gaan. Ze is ontzettend lief, maar erg snel overprikkeld en zijzelf kan dan ook behoorlijk druk worden.

Omdat ze enorm energiek is zoeken we een rustig huis zonder andere dieren en zonder kinderen. Choco kan namelijk erg slecht tegen teveel prikkels om haar heen, ze wordt dan nog drukker en raakt dan overprikkeld. Choco zoekt een baas die haar kan leren hoe ze haar energie moet doseren en dit op een positieve manier met haar traint. Met andere honden spelen vindt ze ook erg spannend en daardoor vindt ze dit ook erg lastig. Het alleen thuis zijn moet rustig met haar opgebouwd worden zodat ze hier ook langzaamaan aan kan wennen.

Haar nieuwe baas wordt zeker aangeraden om verder met haar aan de slag te gaan om en een goede band op te bouwen, maar zeker ook verder te leren om haar rust te bewaren en vooral de invloeden van buitenaf niet zo hard bij zichzelf naar binnen te laten komen.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Choco? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar zij verblijft. 

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans