Baasje gezocht

asielhond_chuck
CHUCK

Deze gekke jonge 1,5 jaar oude windhond met vermoedelijke Podenco kruising heeft het niet makkelijk gehad. Hij is namelijk samen met zijn broertjes en zusjes in het asiel geboren. Uiteindelijk zijn ze in pleeggezin gegaan en toen ze oud genoeg waren naar een nieuwe eigenaar gegaan.

Chuck kan helaas heel slecht tegen prikkels. Doordat Chuck geplaatst was in een drukke omgeving begon hij al snel uit te vallen naar alles en iedereen. Dit is dan ook de reden dat Chuck in het asiel zit. Chuck vind heel de wereld spannend en uit dit door te blaffen. Als je dan doorzet zou Chuck durven happen.

Hier zijn we hard op aan het trainen. Aandacht voor de baas, andere mensen en dieren negeren. Dit gaat vaak al goed maar nog lang niet altijd.

Voor Chuck zijn we opzoek naar iemand die dit verder met hem gaat oppakken. En daarom dus ook in een rustige omgeving woont. Zonder andere honden of kinderen. Chuck verblijft in dierenasiel Tilburg

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Chuck? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Tilburg waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans