Baasje gezocht

CINDY (geplaatst!)

Cindy is een zachtaardig leergierig teefje van 7 jaar jong, die oorspronkelijk uit het buitenland is gekomen. Cindy heeft niet heel veel geluk gehad tot nu toe en het is de hoogste tijd dat zij mag gaan genieten.

Wat een verandering hebben wij gezien bij haar in zo een korte tijd, zowel bij het asiel als in de training.

Bij onze eerste ontmoeting was ze zo bang dat een halsbandje of tuig om doen zo spannend was, dat ze niks meer wilde en bevroor. Mensen konden enorm spannend zijn, het liefste wilde ze weg rennen.

Wat zien wij nu? Wij zien een enorm leergierig en snel hondje, met enorme will to please voor haar trainer. Voer gericht is ze zeker en oefeningen pakt ze heel snel op. Ze vindt mannen nog steeds erg spannend en heeft iets meer tijd nodig om vertrouwen te hebben maar ze wil wel echt. Ze heeft iemand nodig haar laat groeien in haar zelfvertrouwen, iemand die haar grenzen respecteert en haar begeleid op een positieve manier. Wij hebben Cindy de clicker aangeleerd en zij vind dit fantastisch om zo te trainen.

Cindy kent nu meerdere oefeningen o.a. aandachtoefeningen, hier komen, wandelen zonder trekken. Ze past zich mega goed aan, ook aan de fysieke toestand van haar trainer. Een snelle hand touch, parcourtje met verschillende ondergronden. Maar haar favoriete eigen bedachte kunstje “mooi zitten “ is echt super leuk om te zien.

Bent u en wilt u Cindy haar steun en toeverlaat worden en haar laten ervaren dat ook heel mooi kan zijn allemaal? Neemt u dan contact op met dierenasiel Crailo

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans