Baasje gezocht

asielhond_dico
DICO

Een echte grote goedzak dat ben ik. Ik zit al veeeeeeel te lang in het asiel en ik vermaak mij hier prima hoor, maar een eigen huis met een eigen baas lijkt mij toch ook wel heel erg fijn. Ik ben een grote sterke jongen van 9 jaar oud. Ik begin dus al een beetje onder de oudere honden te vallen door mijn postuur, maar ik kan nog heerlijke wandelingen maken.

Ik heb dus een baas nodig die mij duidelijkheid en dus rust geeft, want ik ben gevoelig voor prikkels. Ideaal voor mij zou een afgesloten erf zijn, waar ik lekker op mag rondsnuffelen, met takken mag sjouwen en aan mag slaan als er bezoek staat. Met mijn mannelijke soortgenoten kan ik niet overweg, maar met dames van mijn grote en kaliber moet dat wel kunnen.

Tijdens de training ben ik ook een echte goeierd. Ik kwijl lekker op mijn trainer, vind alles wel prima en maak me niet te druk. Ik vind sommige oefeningen wel erg zwaar om te doen (bijvoorbeeld mijn pootjes op een krukje zetten). Dit komt waarschijnlijk door mijn leeftijd.

Ik kan niet wachten om bij mijn nieuwe baas te zijn, ik ben nou eenmaal een trouwe rakker. Ik weet dat ik met mijn postuur, leeftijd en gedrag niet zomaar een nieuw huis vind, maar er moet toch iemand zijn die mij dit wel kan bieden?

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Dico? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans