Meet Didi! Deze leuke 7-jarige Podenco-kruising komt uit Spanje en is via een stichting in Nederland gekomen. Ze heeft voornamelijk op straat geleefd, wat ook te merken is aan haar. Ze moet namelijk nog alles leren, voornamelijk wat normaal en wenselijk gedrag is in huis. Om haar dit te leren, zit ze nu in een pleeggezin bij een medewerker van het dierenasiel Tiel. Bij dit pleeggezin laat ze nog regelmatig sloopgedrag zien, dus is het voor Didi belangrijk dat een nieuw baasje, zeker in het begin, veel tijd in haar wil en kan investeren.

Qua karakter is Didi een lieve, iets terughoudende hond. Echter zodra ze je kent, wordt ze een veel vrolijkere dame. Het trainen vind ze nog spannend, maar ze is onwijs gek op voertjes, dus wij hebben er vertrouwen in dat dit goed komt. Verder is Didi sociaal naar andere honden, alleen met andere teefjes is het contact soms wat moeizamer. Het asiel plaatst haar dan ook liever niet met een andere teef.

Eigenlijk zien wij Didi als een grote, iets oudere pup, die alles nog moet leren. Ben jij iemand die haar dit kan leren en hier ook de tijd voor heeft? Dan zal je in Didi een fantastisch maatje vinden.