Baasje gezocht

DOTAN


Onze knappe enthousiaste Dotan is een hond van goud voor zijn eigen mensen. Dotan is ontzettend lief en zachtaardig als hij je eenmaal vertrouwd. Dotan komt uit het buitenland, is in NL geadopteerd en weer afgestaan. Hij heeft al een hoop mee gemaakt. Nieuwe mensen vindt hij bedreigend en eng. Hij heeft geleerd dat je ze beter op afstand kunt houden. Maar heb je een band met deze hond, dan ligt de wereld aan jullie voeten! Dotan doet dan alles voor je: hij wil graag samen werken, leren, wandelen en vooral steun bij je zoeken en samen heel veel knuffelen!

Vreemde mensen, moet hij in eerste instantie niets van weten en hij zal zijn thuis (en zichzelf) dan ook serieus verdedigen. Daar moet je mee om kunnen gaan want Dotan kan het beter niet zelf oplossen, want dan zal hij je bezoek willen verjagen door te blaffen en uiteindeljik ook te happen. Dotan moet dus echt gescheiden blijven van bezoek/nieuwe mensen voor ieders veiligheid. In onze training valt Dotan niet uit naar vreemde mensen, hij laat ze en focust zich vol plezier op zijn trainer. Vanuit de auto heeft hij liever geen mensen bij zijn kennel, dat is echt te bedreigend voor hem. Dotan is sociaal met andere honden.

Dotan is een vriend voor het leven voor jou. Niet per se voor de mensen om je heen. Als je dat begrijpt en daarmee om kunt gaan, heb je aan Dotan een fantastische vriend voor het leven! Zie je dat zitten? Neem contact op met Stichting Ovidefarm via: [email protected]

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans