Baasje gezocht

Asielhond Fernando
FERNANDO

Fernando een kruising herder van 7 jaar oud. Hij heeft het niet makkelijk gehad en is nog steeds op zoek naar een thuis.

Wie deze knappe bink in huis haalt heeft gigantisch geluk! Fernando is goudeerlijk, lief en heel enthousiast. Hij heeft geen mazzel gehad in het leven en is met tiewraps om zijn snuit vast gebonden en achter gelaten. Ondanks dat, is hij gek op mensen, aandacht, samenwerken en spelen. Andere honden vindt hij in de trainingen niet zo interessant, hij negeert ze. Zoek je een trouwe kameraad? Fernando wacht op je in dierenopvangcentrum Amsterdam 

Ik zoek iemand die met mij aan de slag wil. Iemand die ervaring heeft met Herders, iemand die niet bang is voor een uitdaging, iemand die consequent is en duidelijk, zonder hard te wezen, iemand die lekker met mij wil gaan trainen, iemand die naar de hondenschool wil gaan en wellicht een hondensport wil gaan beoefenen. Kortom ik zoek het perfecte plaatje!

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Fernando? Neem dan contact op met DOA waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans