Flow is knappe Duitse Herder teef van 9 jaren jong, die al lange tijd in het asiel zit omdat ze eerst een poos in het pension heeft gezeten en helaas niet meer naar huis kon.

Flow is een super lieve zachte gevoelige hond. Ze is gek op mensen en aandacht. Andere honden vind ze erg spannend en word ze onzeker van, ze had geleerd dat weg blaffen en gek doen aan de lijn werkte. In de training hebben we haar geleerd dat ze altijd een keuze heeft: wanneer ze het spannend vindt, zoekt ze nu de aandacht van haar trainer op. Dat levert haar veel meer op. Zowel in de vorm van beloning als in rust. Daardoor zien we nu dat zij prima kan trainen in een groep honden op gepaste afstand. We hebben haar geleerd dat, als ze het kan overzien, uitvallen niet meer hoeft.

Flow vind het heerlijk om samen te werken met haar trainer! Het parcours doet ze vol overgave, de tunnel vind ze super leuk, ze kan goed wandelen zonder trekken en aandacht oefeningen zijn het einde. Alles aangepast op Flow haar fysieke gesteldheid, want ze is niet meer de jongste en heeft wat ouderdomskwaaltjes. Waar zij het meest van geniet is de Doggy Chill die wij elke les aan het einde doen, haar trainer borstelt haar dan elke les weer.

Kunt u deze lieve knappe meid een fijne oude dag bezorgen? Flow verblijft in dierenasiel Crailo in Hilversum