Baasje gezocht

Asielhond Jacky
JACKY

Ruim 6 lentes jong, klein van stuk, maar ik laat de kaas niet van mijn brood eten. Ik ben voor mijn baas de liefste en trouwste hond die je je maar kunt wensen, maar soms neem ik mijn taken een beetje te serieus als mijn baas niet duidelijk genoeg is in de communicatie. Mijn baas zal ik nooit iets doen, maar alles daaromheen kan ervaren dat ik echt een pittig kereltje kan zijn. Ik wil dat helemaal niet hoor, maar ja iemand van ons moet de zaken regelen. Mijn nieuwe baas moet dus echt wel wat ervaring met honden hebben om mij op een duidelijke positieve manier sturing te geven in de omgang met bezoek, vreemde mensen en andere dieren op straat.

Mijn gevoelige karakter behoeft dus echt een baas met de nodige ervaring, kinderen zijn niet aan mij besteed en ook samen wonen met soortgenoten zie ik niet zitten. Wel kan ik echt wel even alleen op het huis passen, ik sla dan wel aan als er vreemd volk voor de deur staat, maar verder ben ik heel braaf.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Jacky? Neem dan contact op met dierenasiel Crailo waar hij verblijft.

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans