Baasje gezocht

Asielhond Jena
JENA (gereserveerd)

Maak kennis met Jena! Een knappe Griekse kruising van 2 jaar. Laat je niet misleiden door haar testuitslag, want lui is ze zeker niet! Maar Jena is een echte vrijbuiter. Ze doet graag haar eigen ding en is wat meer op zichzelf. Ze heeft anderhalf jaar doorgebracht in een gezin die het beste met haar voor had, maar helaas niet de ruimte konden bieden die ze nodig lijkt te hebben. Daarnaast kan Jena niet met kinderen, en klikte het niet met het kind in huis. Jena heeft veel ruimte nodig en voelt zich in huis niet op haar gemak. Ze is het liefst buiten en bloeit dan helemaal op! Wij zouden haar het liefst ergens plaatsen waar ze veel buiten kan zijn en eventueel vrije toegang heeft naar buiten. 

Jena lijkt veel meegemaakt te hebben voor ze naar Nederland kwam. Ze kan erg angstig zijn en uit angst ook snappen. Ook heeft ze meerdere keren naar het kind in huis gehapt. Daarom zoeken we voor haar een rustig gezin zonder kinderen en andere dieren. En met dus veel ruimte!! 

Hier merken we dat Jena ook echt een lieverd is! Ze knuffelt graag en kan genieten van aandacht. Ze vindt het heerlijk om te wandelen en leeft dan helemaal op! 

Ze heeft een sterk jachtinstinct en kan dus niet zomaar overal loslopen. Ook kan ze om deze reden niet met katten. 

Jena heeft een ervaren baas nodig die weet waar hij of zij aan begint en haar een stabiel thuis kan bieden! 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Jena? Neem dan contact op met Louterbloemen waar zij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans