Baasje gezocht

Kyra asiel crailo
KYRA

Oorspronkelijk ben ik een griekse dame, geboren in 2019 en ben al vanaf pup af aan in Nederland. Jammer genoeg heb ik nog maar weinig geleerd in de vorm van omgangsregels met mensen en andere dieren. Nu is het zo dat ik ook nog eens barstensvol met energie zit en die combinatie zorgt er voor dat ik behoorlijk pittig uit de hoek kan komen. Wel met de nadruk op kan, want zodra ik een baas naast mij heb staan die het voortouw neemt en mij hier goed in begeleid dan zal ik ook niet meer zo explosief reageren.

Mijn nieuwe baas moet wel de nodige ervaring hebben in het trainen van honden, want ik heb echt nog wel een stuk begeleiding nodig. Er zit ook een stuk onzekerheid in mij en dat maakt mijn gedrag in die zin best complex om de juiste balans te vinden in hulp die ik nodig heb om nieuwe dingen te ontdekken en op welke momenten ik best wel een beetje begrenst mag worden. Hier in het asiel ga ik wel al met sprongen vooruit, maar in een huissituatie zit er dus best nog wel wat werk in mij, maar mijn verzorgers gaan mijn nieuwe baas daar ook in begeleiden en helpen. Ik ben sociaal naar honden van mijn eigen formaat. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Kyra? Neem dan contact op met Crailowaar zij verblijft. 

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans