Baasje gezocht

LARS -REACTIE STOP –
Lars is een kooikerhondje van 10 maanden oud. Lars is een échte corona pup. En dat betekent dat hij wat dingen heeft gemist tijdens zijn socialisatie. Hij vindt bijna alle nieuwe dingen spannend. Hij vindt vreemde honden erg spannend. En katten wil hij wegblaffen. Ook naar vreemde mensen of vreemde honden kan hij uitvallen op straat. Lars is in het asiel terecht gekomen omdat hij een eigenaar had die hem niet goed begreep. Deze ging namelijk elke keer over Lars z’n grenzen. En er kwam een moment dat Lars dat niet meer wilde en toen heeft hij zijn eigenaar een snauw gegeven.
Tijdens de training is Lars ongelofelijk veel gegroeid. Hij was in het begin wantrouwend en ontwijkend. Maar in de loop van de weken ging hij steeds meer vertrouwen krijgen en vooral steeds meer plezier in het trainen. Lars is een echte harde werker. Hij kent alle basisoefeningen en doet ze met veel gemak. Maar pas op, want hij is ook een echte puber.
Lars zoekt een ervaren eigenaar die niet op hem valt omdat hij er zo leuk uitziet. Maar die echt snapt hoe hij werkt en wat hij nodig heeft; veel liefde, rust en vertrouwen en een actieve baas die met hem aan de slag kan gaan.

Lars verblijft in dierenasiel Crailo / Hilversum.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans