Baasje gezocht

Asielhond Mishka
MISHKA

Even vertrouwen krijgen, de kat uit de boom kijken.. en dan zie je opeens de werkwillige, driftige mechelse herder dame voor je die Mishka eigenlijk is. Mishka is een lieve meid die wel wat voorzichtig en terughoudend is naar onbekende mensen. Als ze je eenmaal kent, dan is ze je beste vriend!

Mishka heeft al heel wat angsten overwonnen. Daardoor kwam er ruimte om echt zichzelf te ontplooien. Zowel in het asiel als bij ons in de training. Wat is dit een dappere meid die keihard voor je wil werken.

Als je van mechelse herders houdt en ook wat ervaring hebt met het omgaan met angst en onzekerheid, dan is dit de hond voor jou. Het is prachtig om te zien hoe ze van wantrouwig en angstig is gegroeid naar zoveel vertrouwen en plezier. Mishka zoekt een baas die ervaring heeft met herders en ook snapt dat ze onzeker is en steun en begeleiding nodig heeft. Geen boze woorden of rukken aan de lijn, maar echt leren wat ze wel moet gaan doen. Ze heeft geen behoefte aan harde sturing. Met een beetje training en lekkers kan ze veel leren.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Mishka? Neem dan contact op met DOA waar zij verblijft. 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans