Baasje gezocht

Asielhond Nessie
NESSIE 

Nessie is een pittige senior dame met een duidelijke mening. Ze weet heel goed wat ze wilt; ze is gek op wandelen, samen trainen en lekker in het gras rollen. Enthousiast blaffend laat ze ons weten dat ze graag uit de auto wilt om aan de slag te gaan. Ze trok ontzettend aan de lijn maar in de trainingen loopt ze nu keurig naast haar trainer vol aandacht mee. Haar energie en blijdschap is aanstekelijk.

Ik zoek een baasje die ervaring heeft met mijn ras en lekker met mij aan de slag wil. Ik zoek een baasje die begrijpt dat ik geen contact wil met andere honden en die mij hierin kan begeleiden. Ik heb namelijk nog wel wat training nodig. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasje geen kinderwens (meer) heeft en dat er niet zo veel kleine kinderen in de familie zijn die veel op bezoek komen.

Ze wil vooral op pad met haar mens. Je zou denken dat een hond van 9 jaar het wat rustiger aan gaat doen, maar Nessie zeker niet. Ze staat klaar voor het volgende avontuur. Is dat met jou? Neem dan contact op met het dierenasiel van Amsterdam DOA!

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans