Baasje gezocht

NOIR ( Cato )

Noir is een zwart Americaans stafford teefje met een geschatte leeftijd van 3,5 jaar oud. Helaas is Noir als zwever binnen gekomen en weten we dus niet zo veel van haar verleden.
Wat we tijdens de training merken is dat ze een super lief en zacht karakter heeft. Ze kan heeeeerlijk bij je komen liggen en genieten van een borstel of kriebel momentje. Zo ontspannen zijn lukt haar echter alleen als de andere honden op grote afstand van haar zijn. Noir is namelijk geen hond die goed met andere dieren kan opschieten.
Aan de lijn vind ze het dan ook heel moeilijk om andere honden te negeren en kan ze behoorlijk trekken als ze naar een andere hond toe wilt. Op zo een moment is ze dan ook minder voer gemotiveerd. We zoeken voor Noir dus een huishouden zonder andere honden.
Noir kan bij weinig prikkels perfect mee wandelen aan een losse lijn en beheerst echt alle basis oefeningen.
Dit lieve meisje zoekt dus een rustig plekje met veel tijd en aandacht.
Tijdens de trainingen kreeg Noir steeds meer last van haar rechter achtervoetje. Op dit moment heeft ze even een train pauze zodat het asiel kan uitzoeken wat er met haar voetje is. En of de pijn eventueel vanuit haar knie of heup komt.

Noir verblijft in dierenasiel Tilburg.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans