Baasje gezocht

PABLO

Pablo, met zijn grijze snoet is erg geliefd. Hij is altijd enthousiast als hij je ziet, of hij je nou goed kent of helemaal niet, dat maakt voor Pablo helemaal niets uit. In zijn kennel is hij erg rustig, hij is al wat op leeftijd (15 jaar) en maakt zich niet meer zo druk. Knuffelen op zijn tijd en spelen vindt hij ontzettend leuk. In huis gaat hij graag zijn eigen gang, lekker snuffelen of kauwen op een botje. Maar hij is heus nog niet bejaard hoor! Hij kan ook erg actief zijn. Hij rent dan enthousiast achter een speeltje of balletje aan.

Tijdens de training loopt Pablo netjes met je mee. Hij is niet snel onder de indruk van de omgeving. Pablo maakt zich niet zo druk om andere honden, hij zou ze zelf niet opzoeken maar wanneer ze aan hem komen snuffelen reageert hij vriendelijk. Katten daarentegen jaagt hij weg als ze in de buurt komen, die heeft hij liever niet om zich heen.

Pablo traint echt als een malle en kan daarom ook heel veel verschillende oefeningen.

Pablo heeft een klein mankement en dat is dat hij incontinent is en soms bij aanraking en opwinding wat druppeltjes plas verliest. Hier zijn speciale banden voor verkrijgbaar die hij in huis om kan zodat je huis schoon blijft. Pablo verblijft in dierenasiel Tilburg.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Pablo? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Tilburg waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans