Baasje gezocht

PAN

Het zou je maar gebeuren! Je komt samen met 2 honden vriendjes naar Nederland om samen met je baasjes naar Canada te gaan. Rugzak op, koffertje ingepakt en dan word je bij het asiel afgezet. Dat was even een zware dobber voor Pan. Hoewel Pan is binnengekomen met 2 hondenvriendjes is hij niet sociaal naar andere honden. We zoeken voor Pan dan ook een plekje als enigs hond.

Pan is een reutje van 5 jaar oud. Het is ons niet bekend van welke rassen hij een kruising is.

Pan kent nog helemaal geen cues (of hij verstaat onze taal niet). Maar daar gaan we de komende 7 weken heel hard aan werken. We gaan hem klaarstomen voor een leven in de Nederlandse maatschappij. Helaas is er vrij weinig over Pan bekend. Zodra we aanvullende informatie over hem hebben plaatsen we dit direct.

Pan is erg trainbaar, hij is namelijk extreem voer en bal gemotiveerd. Op de honden veldjes kan hij uren met een balletje rond rennen.

Hoe Pan zich gedraagt in huis is totaal onbekend. Wel weten we dan Pan omgerichte agressie kan vertonen bij het zien van andere honden. Dit houdt in dat hij bij het benaderen op een te kleine afstand om zich heen gaat happen. Hierdoor wordt Pan niet geplaatst bij kinderen.

Pan verblijft in dierenasiel Amsterdam en is vanaf 23 maart plaatsbaar.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans