Baasje gezocht

revna doa asielhond
REVNA

Revna beschikt momenteel nog niet over een foto maar je kunt haar wel in het echt komen bekijken. Revna is een vrolijke Staffordshire Bull Terriër! Ze wil alles dolgraag; mee op pad, avontuur, trainen, spelen, werken of leren. Ze staat al klaar voor je het hebt gevraagd.

Revna is sterk en enthousiast. Ze leert ontzettend snel en de duidelijkheid van de clickertraining past haar perfect. Hierin heeft ze wel iemand nodig die zijn/haar rust en geduld bewaart, want dat is iets wat Revna nog niet zo veel in zich heeft. Na twee trainingen ging ze van hyperen en volop trekken aan de lijn, naar gefocust samen werken en opletten op haar trainer. Ze loopt nu keurig naast hem en kijkt hem steeds vol enthousiasme aan.  

Revna is sterk, nergens bang voor en wil graag haar vrolijkheid en enthousiasme met je delen. Ze is op zoek naar een baasje met ervaring en een liefhebber van haar ras.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Revna? Neem dan contact op met DOA waar ze verblijft. 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans