Baasje gezocht

RICARDO

Ik ben een lieve jongen, die nog veel moet leren.

Ik ben samen met 6 broertjes en zusjes binnen gekomen. Wij waren toen pas 1 week oud. Wij zijn opzoek naar een baasje die ervaring heeft met mijn ras. Een baasje die graag met mij aan de slag wilt en lekker wilt trainen. Ook moet mijn nieuwe baasje geduld hebben en niet met harde hand trainen, dit trek ik echt niet namelijk! Ik zoek een dorpse of landelijke omgeving met veel rust en weinig verkeer. Ook het oversteken vind ik spannend, dus liever niet bij een drukke weg, scholen, winkelcentra etc. Zelfs fiets- of wandeltunnels zou ik moeten leren kennen. Van vreemde objecten als beelden, afvalcontainers, fietsen die er opeens staan kan ik van schrikken. Plastic wat op de grond ligt, wil ik soms onderzoeken, maar ik kan er ook van weglopen. Ik heb soms moeite mij te concentreren tijdens trainingen, dit hangt natuurlijk van de omgeving af, maar dan heb ik jullie hulp hard nodig om mij te helpen.

We zijn selectief naar andere honden. Met sommige gaat het super en met andere iets minder. Wij zijn nog helemaal niet gewend om in een huis te wonen. Dus voldoende tijd en geduld is belangrijk in het begin van onze nieuwe leventjes. Eigenlijk zijn we pups in een groter jasje. We zijn inmiddels 9 maanden oud.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Ricardo? Neem dan contact op met DOA waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans