Baasje gezocht

RIHANNA

Ik ben een voorzichtige, terughoudende dame die tijd nodig heeft om te wennen. Eenmaal bekend dat ben ik dol op knuffelen!

Veel rust en weinig verkeer. Het oversteken vind ik spannend, dus liever niet bij een drukke weg, scholen, winkelcentra, etc. Zelfs fiets- of wandeltunnels zou ik moeten leren kennen. Van vreemde objecten als beelden, afvalcontainers, fietsen die er opeens staan kan ik schrikken. Plastic wat op de grond ligt, wil ik soms onderzoeken, maar ik kan er ook van weglopen. Ik heb soms moeite mij te concentreren tijdens trainingen, dit hangt natuurlijk van de omgeving af, maar dan heb ik jullie hulp hard nodig om mij te helpen.

Wij zijn met z’n zevenen bij DOA gekomen omdat we op jonge leeftijd weg zijn gehaald bij onze eigenaar. We waren pas 1 week oud! We zijn selectief naar andere honden. Met sommige gaat het super en met andere iets minder. Wij zijn nog helemaal niet gewend om in een huis te wonen. Dus voldoende tijd en geduld is belangrijk in het begin van onze nieuwe leventjes. Eigenlijk zijn we pups in een groter jasje. We zijn inmiddels 9 maanden oud.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Rihanna? Neem dan contact op met DOA waar zij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans