Baasje gezocht

Asielhond Rocky
ROCKY

Deze ontzettend knappe jonge herder zoekt lieve eigenaren die graag positief willen trainen. Hij wil zó graag leren en hard voor je werken! Ook spelen vindt hij fantastisch. Rocky is altijd vrolijk en als hij niet weet waar hij aan toe is, ook nerveus. Het is belangrijk dat Rocky goed wordt begrepen en dat je het leuk vindt om hem nog veel te leren. Laat je de stress bij Rocky oplopen of voelt hij druk? Dan gaat hij achter zijn eigen staart aan. Andere honden vindt hij soms spannend.

In de trainingen maakt het hem niet zo veel uit wat er om hem heen gebeurt, want hij geeft prioriteit aan het werken met zijn trainer. Ben jij ook zo een harde werker? Geef Rocky dan een kans.

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baas helaas niet meer voor mij kon zorgen. Toen ben ik naar bekende gegaan, maar ik was toch echt te sterk en te pittig. Ze konden mij dus niet bieden wat ik nodig heb en daarom ben ik bij DOA gebracht.

Ik zoek een baas die goede wandelschoenen heeft en die zin heeft om met mij aan de slag te gaan. Ik zou het fijn vinden als mijn nieuwe baasjes ervaring hebben met mijn ras en echt met mij willen gaan werken. Van 3x een rondje park per dag, wordt ik niet gelukkig. Ik ben zeer leergierig en wil echt graag dingen goed doen, maar heb wel echt jou begeleiding en hulp daarbij nodig.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Rocky? Neem dan contact op met DOA waar hij verblijft. 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans