Baasje gezocht

RUFUS (GEPLAATST!)

Jong en onstuimig maar ontzettend lief! Ik heb geen fijn leven gehad voordat ik hier kwam. Ik heb maar weinig van de wereld gezien, maar ik laat hier zien dat ik alles en iedereen met een open karakter tegemoet ga en dit zal mij zeker heel erg helpen in een huissituatie die compleet nieuw voor mij zal zijn. Mijn verzorgers verwachten dat ik zeker met wat oudere kinderen samen kan wonen, voor de hele jonge en kleine kinderen ben ik echt veel te onstuimig en zij zijn veel te onvoorspelbaar voor mij. Ik ben sociaal naar mijn soortgenoten en ga al graag mee voor een wandeling. Omdat ik nog nooit in een huissituatie geleefd heb is het wel van belang dat mijn baas rekening moet houden dat ik daar echt aan moet wennen en ook echt begeleiding bij nodig heb. Denk daarbij aan het alleen thuisblijven en wellicht ook in het begin met helemaal zindelijk zijn.

De verzorgers van Dierenasiel Crailo staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen ook meer vertellen over mijn verleden.

Heeft u interesse in Rufus dan ontvangen ze bij asiel Crailo graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt mailen naar [email protected] en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans