Baasje gezocht

Asielhond Sandro
SANDRO

Deze zelfstandige berghond verdedigd wat hem lief is met alles wat hij in zich heeft. Dus ook je huis, je tuin en zijn eigen plekje . Die taak zit in zijn bloed en neemt hij erg serieus.

Trainen in de instelling met een compleet nieuw persoon was ver uit Sandro zijn comfort zone.. maar wat maakt deze hond een stappen in vertrouwen! Hij negeerde zijn trainer eerst volledig of werd gespannen en kan dan gaan rijden. En na een aantal trainingen? Hij is vol aandacht; gaat iedere nieuwe oefening in als een jonge voorzichtige pup. Vasthoudend aan de steun van zijn trainer.

Er valt nog een hoop te ontdekken als je Sandro adopteert. Sandro zoekt een terrein of een super grote tuin waar hij zijn werk kan uitvoeren. Bij mensen die dan ook snappen dat ze geen visite zomaar binnen kunnen laten als hij in de buurt is. Sandro zoekt een baasje die echt snapt wat het betekent om hem in huis te halen, ze zullen hem altijd moeten begeleiden en soms apart houden van familie en vrienden, want anders kan hij ze met agressie begroeten.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Sandro? Neem dan contact op met Dierenasiel Enschede waar hij verblijft. 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans