Baasje gezocht

Asielhond Sergio
SERGIO

Onze energiebom Sergio van 3 jaar, is echt een hele leuke en gezellige jongen. Hij houdt van mensen   zowel om mee te spelen als om mee te knuffelen, gewoon lekker alles samen doen! Hij komt uit een warm nest, alleen ging het helaas niet meer samen met de andere honden in huis. Hij is een echte mensen hond en is ook niet graag alleen.

Wij zoeken voor deze knappe man een thuis waar hij nooit alleen hoeft te zijn. Alle aandacht en liefde krijgt en gerespecteerd wordt voor wat hij is. Een hele knappe hond met een kleine gebruiksaanwijzing. Sergio kan niet alleen zijn, en hoewel hij je spullen met rust laat zal hij de buren wel laten horen dat hij alleen thuis is. Misschien kan hij dit in de toekomst leren. Andere honden, katten of kleine kinderen zijn niet echt een match.

Zoek je een hond die onvoorwaardelijk gek op je is, je altijd enthousiast zal begroeten en je heerlijk komt knuffelen; plan dat een date met Sergio! 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Sergio? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Spijkenisse waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans