Baasje gezocht

Asielhond Shane
SHANE

Shane is een lieve, zachtaardige jongen uit het zonnige Curacao. Daar vandaan naar een flatje, en daarvandaan in asiel, het zit Shane niet mee. Hij voelt zich enorm onveilig en onzeker. Als hij zich wel veilig voelt, is het een ontzettend blije en enthousiaste kerel! Dan vindt hij spelen met een flirt pole, balletjes en piepspeeltjes fantastisch, en kan hij ook een fijne knuffelsessie waarderen.

Wandelen vanuit zijn veilige haven de enge grote wereld in, dat vindt hij nog erg ingewikkeld. Het samenwerken met zijn trainer is hij stapsgewijs aan het leren; daar moet je veel geduld bij hebben en hem vooral niet willen pushen. Shane zoekt een geduldige, ervaren eigenaar met een voorspelbaar leventje in een rustige omgeving waar Shane stukje voor stukje zich beter kan en mag gaan voelen.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Shane? Neem dan contact op met Dierenasiel Almere waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans