Baasje gezocht

SIMBA

Dat Simba nog niet geplaatst is snappen we helemaal niks van. Wat een leuke hond is dit.
Simba heeft zijn kruising qua rassen niet helemaal mee maaaar hij heeft het beste van alle rassen. Simba is een kruising herder, rottweiler en stafford van 2 jaar oud.

Simba is een flinke jongen maar daar merk je weinig van. Hij gebruikt zijn kracht niet met wandelen en in de training noemen we hem dan ook wel eens de Surinamer. Een hele relaxte mentaliteit en je krijgt hem niet zo snel van slag.

Hierdoor is hij soms ook wat moeilijk te motiveren tijdens de training en doet hij gewoon lekker zijn dingetje. Maaaar de oefeningen komen er steeds beter in.. gewoon 4 voetjes aan de grond houden bij benaderen. Wachten bij de stoeprand. Pootje geven. Zit en blijf deze man kan het allemaal.

Simba reageert helemaal niet op andere honden. We plaatsen hem liever niet met andere honden in huis maar we verwachten niet dat hij snel voor een opstootje zou zorgen.

Helaas is Simba niet gewend om lang alleen thuis te blijven en kan Simba zelf deuren open springen. Dit is dus iets waar goed rekening mee gehouden moet worden anders gaat hij zelf een ommetje maken als er niemand thuis is.

Heb jij zin om met deze geweldige kerel aan de slag te gaan?
Neem dan contact op met dierenasiel Uden.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans