Baasje gezocht

STORM

Storm komt van oorsprong uit Roemenië en daar kon hij vooral zijn eigen gang gaan. Hij is gewend om zijn eigen boontjes te moeten doppen en heeft de mensen om hem heen niet per se nodig. Dat maakt dat hij niet de makkelijkste is om mee te trainen, want hij kan je gewoon negeren. Maar gaat hij ‘aan’, dan heb je er een superleuke, harde werker aan. Hij kent de basis commando’s, maar voert ze dus niet altijd uit. Voor iets heeeeeel lekkers (zoals leverworst), verandert hij soms van gedachte. Storm reageert wisselend op andere honden. Hij kan ze heel goed negeren, maar hij kan fel zijn.
Storm vindt veel buiten spannend. Veel geluiden en vreemde voorwerpen vindt hij gewoon eng. Alles op wieltjes die geluid maken, dus kliko’s, rolcontainers, kinderwagens en wij verwachten ook dingen als skeelers, vindt hij echt doodeng en wil hij eigenlijk heel hard van wegrennen. Daar zal een nieuwe eigenaar nog echt hard met hem aan moeten gaan werken. Storm komt – denken wij – het beste tot zijn recht in een prikkelarme omgeving.

De nieuwe eigenaar kan aan Storm echt een leuke hond hebben, maar heeft dus nog een wel lange weg te gaan.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Storm? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans