Baasje gezocht

asielhond_tony
TONY

Tony is een jonge kruising van 2 jaar oud. Hij heeft enorm veel energie en zoekt daarom een actieve maar wel ervaren baas.
Tony kan naar onbekende mensen wat onzeker reageren, als hij eenmaal de tijd krijgt om iemand te leren kennen dan is hij sociaal naar mensen, maar hij heeft hier wel begeleiding in nodig. Naar andere honden reageert hij erg wisselend en hij kan aan de lijn soms flink tekeer gaan. Tony is in het asiel terechtgekomen samen met zijn zus Celia. Bij binnenkomst had Tony erg veel last van Demodex en wormen, na een lang behandeltraject is hij helemaal genezen, enkel heeft hij op zijn kop hier nog wel zichtbare littekens van.
In het asiel merken we dat Tony en Celia elkaar erg versterken in hun gedrag naar andere honden en hierbij daardoor feller reageren. Tony en Celia hebben beide 2x meegedaan met een train blok van Dutch Cell Dogs. Tijdens deze trainingen werd ook als vrij snel duidelijk dat ze los van elkaar beter tot hun recht komen en ook goed trainbaar zijn. Tony zou eventueel kunnen samenwonen met een sociale stabiele teef. Omdat Tony soms moeilijk om kan gaan met spanning en drukte wordt hij niet geplaatst in een huis met kinderen. 
Celia is inmiddels geplaatst.

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Tony? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo waar hij verblijft.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans