Baasje gezocht

WOOFY GOLDBERG (GEPLAATST) & SUB WOOFER

Dit leuke duo is echt geweldig samen! Het zijn middelgrote hondjes en beide een mix van allerlei rassen. Ze zijn in het asiel gekomen omdat er niet goed voor hen gezorgd werd.

De jongste van het stel (reutje, 6 jaar, links op de foto), Sub Woofer lijkt wat van een border collie weg te hebben al zit er ook nog van alles anders in. Hij heeft behoorlijk wat energie en is dol op een bal. Hij kan ook heerlijk tegen je aan komen knuffelen als je er echt de tijd voor neemt. Zij omgeving vindt hij vaak wat spannend en dat laat hij merken door te blaffen. Hij leert al best goed, dat als zijn trainer het dan voor hem regelt en wat afstand neemt en wat leuks gaat doen, het dan oké is.
Woofy Goldberg (teefje, ruim 7 jaar) is de rustigere van het duo en heeft wat korter haar. Ze is een echte knuffel die graag bij je komt. Ze wandelt gezellig met je mee en geniet duidelijk van het gezelschap en de ervaring van het trainen en leuke dingen doen samen met haar trainer en dat verdient ze ook. Op haar zij heeft ze een bult wat gelukkig een vetbult is gebleken waar ze geen last van heeft.

Ze zijn onafhankelijk van elkaar heerlijk aan het leren in de training en ontwikkelen zichzelf mooi. De voorkeur van het asiel gaat ernaar uit dat ze samen geplaatst worden.

Heb je interesse in dit gezellige stel? Je kunt terecht bij asiel Spijkenisse voor een kennismaking.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans