Baasje gezocht

Asielhond Zee
ZEE

Maak kennis met Zee, Een Akita Inu reu van bijna 10. Vanwege allergie en een verhuizing kon hij niet bij zijn oude eigenaar blijven. Hij is een ontzettende vrolijke frans en heeft een hoog knuffelgehalte! Echter heeft hij ook een pittige kant! Hij heeft vrij heftige bezitsagressie. Als hij eten of iets lekkers heeft kun je eigenlijk niet bij hem in de buurt komen. 

Vanwege zijn gedragsproblemen plaatsen we hem alleen bij mensen met ervaring, liefst ervaring met Akita’s. Ook plaatsen we hem niet bij andere honden, katten en kinderen. 

Ondanks dit is Zee een lieve, vriendelijke en sociale hond! Hij kan goed alleen zijn en kent de basiscommando’s. Hij leefde voorheen buiten en zou dit dus prima kunnen, echter denken wij dat hij het ook heel gezellig zou vinden binnen te leven, of beide. Hij is redelijk rustig maar geniet nog van wandelen en spelen. 

Dutch Cell Dogs is geen dierenasiel. De honden die in ons programma meetrainen verblijven in verschillende asielen door heel Nederland. Heb jij interesse in Zee? Neem dan contact op met Louterbloemen waar hij verblijft.  

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans