Hero opnieuw mee naar PI Krimpen

Hero opnieuw mee naar PI Krimpen

Vandaag mocht Hero mee met onze instructeurs Tessa en Barbara naar de terugkomdag bij P.I. Krimpen. Wat een feest voor Hero en wat deed hij het goed! We haalden hem vanmorgen op bij Dierentehuis & Dierenambulance Louterbloemen en hij wist meteen dat er iets héél leuks ging gebeuren. Hij zag de bus en hij sprong er gelijk vol enthousiasme in, want ja, “als we met de Dutch Cell Dogs bus op pad gaan, dan gaan we leuke dingen doen”, dacht hij vast.

Zijn trainer was ook ontzettend blij om Hero te zien en Hero vond het ook geweldig om zijn trainer terug te zien. Zijn trainer had van allerlei lekkers meegenomen maar Hero wilde in eerste instantie maar één ding en dat is aandacht, onvoorwaardelijke aandacht. Hij nam niet eens de tijd om met zijn speeltjes te spelen of het lekkers op te eten, hij wilde alleen maar heel veel contact, knuffelen en aandacht. Zodra hij eenmaal gesetteld was ging hij lekker spelen met zijn trainer en de andere jongens. Voor hen hadden we ieder een brief van de nieuwe eigenaar en foto’s van de hond die zij getraind hebben in het programma meegenomen. Het was een mooie afsluiting van dit blok!

MAAR…. Eigenlijk is het helemaal niet zo tof dat Hero mee kon, want dat betekent dat hij nog steeds geen huisje heeft. Een fijn thuis wat hij zó verdient en wat hij zó ontzettend dringend nodig heeft. Want hij vindt het als maar lastiger worden in de kennel. Dus tja… zijn held MOET toch ergens rondlopen? En als die held nu nog niet opstaat zouden we ook héél blij zijn als Hero voorlopig in een pleeggezin zou mogen verblijven. Als hij maar uit de kennel kan. Dan kan hij ergens anders wachten op zijn nieuwe gouden mandje. Dat zou Hero zo ontzettend verdienen. Helpen jullie nog een keer mee om de held voor Hero te vinden? Door zoveel mogelijk te delen gaan we dit samen voor elkaar krijgen.

Wij geloven erin! DANK namens onze lieve, grote knuffelkomt Hero!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans