Koekhappen in het water
Verkoeling hondenspeelgoed hond Dutch Cell Dogs
Koekhappen in het water

Feeling hot hot hot. De temperaturen in de zomer lopen elk jaar weer enorm op. Niet alleen wij mensen hebben hier last van, jouw hond natuurlijk ook. Hou je hond daarom vooral lekker binnen tijdens deze hitte. Willen jij en jouw hond toch nog graag even naar buiten? Zorg dan dat je hond ten alle tijden verkoeling kan zoeken en zorg voor veel schaduwplekken. Benieuwd hoe je voor deze verkoeling kan zorgen? Koekhappen in water is een leuke optie!

Verkoeling voor je hond door koekhappen in het water

Koekhappen in het water is een leuk spelletje voor je hond om tijdens warme dagen af te koelen. Daarnaast is het heel makkelijk om dit leuke spelletje te realiseren. Vul een zwembadje met water en plaats in het zwembadje plastic bakjes met hondensnoepjes. Laat de plastic bakjes drijven in het zwembadje. Laat je hond nu door het badje lopen om alle bakjes af te zoeken naar de hondensnoepjes. Zo heb je een snuffel- en waterspelletje in één.

Wil je meer tips om de zomer met je hond op een leuke en veilige manier door te komen? Bestel dan ons ‘E-Book hondentaal – Summertime‘ voor maar 5 euro. Alle opbrengsten van dit E-book gaan uiteraard naar het trainen van onze asielhonden, dus een echte win-win situatie.

Help meer succesverhalen mogelijk maken

Geef asielhonden een tweede kans