Baasje gezocht

ILSE EN SKY

2 Prachtige Husky’s zijn samen op zoek naar een lekkere ruime plek.

Ilse is een teefje van 5 en Sky is een reutje van 4 jaar oud.
Sky trekt minder aan de lijn dan Ilse en is wat minder opgewonden aan de lijn. Loslopen is afgeraden omdat Sky zijn eigen plan trekt en niet op commando terug zal komen

Sky is naar bekende mensen heel vriendelijk en knuffelig en iets afwachtender dan Ilse. Wanneer hij zich op zijn gemak voelt is hij zeer sociaal. Naar onbekenden is hij wat meer op zijn hoede en zoekt minder snel contact dan Ilse. Ze zijn selectief naar andere honden mocht u al een hond hebben dan kijken wij hier of er een klik is met uw eigen hond. Sky wordt niet geplaatst met katten hier reageert hij agressief op.
Ilse zou los van Sky waarschijnlijk wel met andere honden kunnen.

Sky kan niet goed alleen zijn. Samen met Ilse gaat het wel goed. Wanneer Sky alleen is gaat hij zichzelf verwonden. Daarnaast kan Sky deuren zelf open maken. Ze zijn zowel voor voer als voor speelgoed goed te motiveren.

Sky is duidelijk het doetje van de twee; hij is wat rustiger in zijn gedrag, zeer afhankelijk van Ilse en een stuk meer op zijn hoede. Hij heeft een eigenaar nodig die op een positieve manier kan sturen en begeleiden. Wij willen Ilse en Sky graag samen plaatsen. Husky’s zijn namelijk echte groepsdieren en sociaal contact met andere honden is voor hen zeer waardevol. Het is lastig om Ilse en Sky samen uit te laten wanneer je alleen bent. Ze hebben ook zeker de ruimte nodig om samen te kunnen spelen (tuin of erf), hier spelen ze regelmatig samen op het veld en daar genieten ze echt ontzettend van.

Heb jij plek voor 2 huskys?

ILSE en SKY ronden 11 augustus hun Dutch Cell Dogs training af en zijn dan plaatsbaar.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans