Kris de Prins, bestuurslid

kris de prins

Kris de Prins, bestuurslid

“De glimlach van een hond zit in de staart.” – Victor Hugo

Maak kennis met Kris de Prins, ons bestuurslid Marketing en Communicatie

Oorspronkelijk afkomstig uit België, woont Kris de Prins inmiddels al 24 jaar in Nederland. Met zijn rol als directeur van Holland Expat Center South heeft hij een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd, vooral binnen de overheidssector. Kris is getrouwd met Rianne en samen genieten ze van hun teckel Sjefke. Als creatieve denker houdt hij ervan om te brainstormen over nieuwe ideeën en strategieën, waarbij hij graag out of the box denkt.

Met een passie voor maatschappelijke relevantie en een groot hart voor honden, is Kris al iets meer dan een jaar actief betrokken bij Dutch Cell Dogs. Hij ziet zijn bijdrage aan onze stichting als een perfecte manier om in zijn vrije tijd iets waardevols te doen voor zowel mensen als dieren.

Kris streeft naar financiële stabiliteit voor de stichting en wil een solide financieringsmix realiseren. Zijn doel is om Dutch Cell Dogs uit te laten groeien tot een stichting met een grote, actief betrokken achterban. Het ultieme doel is een maximale bijdrage aan het welzijn van zowel gedetineerden en cliënten als honden. Op de korte termijn richt hij zich op het ontwikkelen van een heldere visie en een scherp communicatieplan. Op de lange termijn streeft hij naar financiële gezondheid, brede bekendheid en een hoge gunfactor voor de stichting. Hij wil zich inzetten voor het uitbreiden van het ledenbestand, het werven van actieve ambassadeurs en het bedenken van acties om Dutch Cell Dogs nog beter op de kaart te zetten.

In zijn vrije tijd geniet Kris van de gezelschap van Sjefke, hun dwergteckel. Daarnaast schildert hij graag met acryl, maakt creatieve objecten en zet zich in voor zowel Dutch Cell Dogs als de landelijke patiëntenvereniging Crohn & Colitis NL.

Met zijn veelzijdige achtergrond, creatieve ideeën en grote betrokkenheid, is Kris een waardevolle aanwinst voor het bestuur van Dutch Cell Dogs.